A Szülői Egyesület új elnökének köszöntője

Kedves Szülők!

A bajai Liszt Ferenc Zeneiskola Szülői Egyesület elnökeként köszöntöm Önöket. A tisztségre 2020. október 7-én választottak meg az egyesület tagjai, akiknek ezúton is köszönöm a bizalmat.

A Szülői Egyesület 1994-ben alakult. Legfőbb célja akkor is és most is az, hogy támogatást nyújtson; legfőképp a zeneiskola hangszerparkjának karbantartásához (javítás, pótlás, új eszközök beszerzése), valamint az eredményes tanulók zenei rendezvényeken, versenyeken való részvételéhez.

Az ezeknek a céloknak a megvalósításához szükséges anyagi hátteret elsősorban az Önök által befizetett egyesületi támogatás biztosíthatja. Kérem tehát Önöket, támogassák az intézmény működését:

  • az egyesületi támogatás befizetésével
  • adójuk 1 %-ával

Kiemelem, hogy a zeneiskolai tandíj nem azonos az egyesületi támogatással. Kérjük, segítsék így is a hangszerek karbantartását, melyet személyes befizetéssel vagy átutalással is eljuttathatnak részünkre. Az ajánlott összeg 2.000,- Ft/félév, egy évre 4.000,- Ft/tanév, de persze örömmel vesszük a további összegeket is mindazoktól, akiknek ez módjában áll, Önökre bízzuk – „mindenki mecénás”.

Liszt Ferenc Zeneiskola Szülői Egyesület
Baja, Dózsa György út 18.
Tel.: +36-79-325-550
Adószám: 18346170-1-03
Bankszámlaszám: 11732033-20055387

Két idézettel bátorítom Önöket és köszönök el:

„Teljes lelki élet zene nélkül nincs. Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be.” – Kodály Zoltán

„Engedtessék meg nekem, hogy a magyar nyelv sajnálatos nem tudása ellenére a születésemtől a halálomig szívben és lélekben magyar maradjak, és ezért a magyar zenei kultúrát erőteljesen szeretném támogatni.“ —  Liszt Ferenc

Köszönettel:

Urbán Zita
elnök

Scroll to Top