Értesítés a tandíjakról

Kedves Szülők!

Az elmúlt napokban a Bajai Tankerületi Központ a KRÉTA digitális naplóban rögzítette a Bajai Liszt Ferenc AMI növendékei által fizetendő térítési- és tandíjak összegét. A korábbi évek gyakorlatával ellentétben erről most nem küldünk külön írásos értesítést, hanem a KRÉTA naplóba belépve tudják megnézni az aktuális összegeket, illetve ugyancsak ezen a felületen tudják a befizetést is teljesíteni. (Az ezzel kapcsolatos információkat megtalálhatják a csatolt útmutatóban.)

A KRÉTA naplóba egyedi kód birtokában tudnak belépni. Új növendékeink szülei most kapják meg ezt a kódot a rendszer által automatikusan küldött e-mailben. (Figyelem! A kóddal egy héten belül be kell lépni a rendszerbe, különben az elévül, és új kódot kell kérni.)

Régi növendékeink az előző tanévben kaptak kódot, az továbbra is érvényes. Ha azonban annak idején nem léptek be a naplóba, akkor az egyhetes elévülés miatt már az sem használható. Ha új kódra lenne szükségük, azt a bajaizeneiskola@gmail.com címen jelezhetik. (Kovácsné Juhász Nikoletta igazgatóhelyettestől további információt is kérhetnek a 20-245-91-89-es telefonszámon, ha valamilyen problémába ütköznének.)

Az első félévi térítési- és tandíjak befizetésének határideje 2021. október 15. A magasabb összegű tandíjak esetében havonkénti részletfizetésre is van mód (a félévet öt hónappal számoljuk).

Köszönettel és üdvözlettel:

Pethő Attila
intézményvezető

KRÉTA Pénzügyi Modul Felhasználói Kézikönyv Szülőknek

Scroll to Top