Felvételi meghallgatások

Kedves Érdeklődők!

A Bajai Liszt Ferenc AMI-ban szeretettel várjuk az új érdeklődők jelentkezését. Az intézmény képzéseiről illetve tanárainkról a honlapon és Facebook-oldalunkon találnak részletesebb információkat, és figyelmükbe ajánlom a következő napokban itt megjelenő videóinkat is tanáraink és növendékeink műsorszámaival.

Néhány fontos tudnivaló a jelentkezéssel kapcsolatban:

Kérjük, töltsék ki az alábbi linken elérhető online jelentkezési lapot.

A hangszeres felvételi meghallgatást június 1-én és 2-án (kedd, szerda) délután tartjuk a Dózsa György út 18. sz. alatti épületünkben. A hosszabb várakozás és a nagyobb csoportosulások elkerülése érdekében kérjük, hogy előzetesen foglaljanak időpontot munkanapokon 8:00 és 16:00 óra között az iskola telefonszámán (79-325-550).

A meghallgatáson egy-két olyan dalt kell énekelni, amit a gyerekek az óvodában (iskolában) tanultak, illetve egyszerű ritmust kell visszatapsolniuk, és néhány hangból álló rövid dallamot kell visszaénekelniük.

A VIZU-ban június 3-4-én (csütörtök, péntek) délután lesz felvételi elbeszélgetés. Az online jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg kérjük, küldjék el a jelentkező által készített egy-két rajz vagy festmény fotóját a vizualisiskola@gmail.com címre.

A művészeti iskolai képzésért térítési díjat, vagy tandíjat kell fizetni. A konkrét összegeket tartalmazó táblázatot itt találhatják. A hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű, vagy valamilyen fogyatékkal élő diákok egy művészeti ágon ingyenesen tanulhatnak. Szociális indokkal (az egy főre jutó jövedelem alapján) díjkedvezmény kérhető.

A jelentkezést és a felvételi meghallgatást követően a gyerekek teljesítménye és a szabad férőhelyek függvényében döntünk a felvételről, amiről levélben küldünk értesítést.

Scroll to Top